پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
حجت الاسلا گرجیان

حوزه/ مباحث پژوهشی باید به سمت نیازهای جامعه پیش برود افزود: یک پژوهشگر موفق باید بداند برای چه پژوهش می کند و چه مشکلی را می خواهد برطرف نماید.

به گزارش خبر گزاری «حوزه» حجت الاسلام  والمسلمین گرجیان پیش از ظهر امروز در مراسم  تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه باقر  العلوم(ع)  که در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزارشد، گفت: هیچ هدیه ای بهتر از این نیست که کسی حکمتی را به او یاد دهد و او را بهره مند سازد و وی هم از این حکمت به سیر و تکامل برسد و باعث نجات خود و دیگران شود.

این استاد دانشگاه با بیان این که  مباحث پژوهشی باید به سمت نیازهای جامعه پیش برود، افزود: یک پژوهشگر موفق باید بداند برای چه پژوهش می کند و چه مشکلی را می خواهد برطرف نماید.

عضو هئیت علمی دانشگاه باقر العلوم(ع) بیان داشت: انسان باید به دنبال علومی برود که در او تحول ایجاد کند و فرد را  به کمال رهمنون سازد،  اما یک سری علومی هستند که تنها به درد این دنیا می خورند و عالم را نجات نمی دهند؛ این نوع علوم ارزش ندارند.

حجت الاسلام  والمسلمین گرجیان ادامه داد: علم  و عالم اگر اتصال به خدا نداشته باشد و بیان حقایق نکند؛ نمی تواند نجات دهنده صاحبش باشد و بهتر است تا دارنده علم، خود را متصل به علوم وحیانی کند.

وی گفت: عالم کسی است که با علم خود به خدا شناسی و بعد به خود شناسی و معرفت درونی و بیرونی برسد؛ اگر به این مرحله رسیدیم موفق عمل کردیم.

 حجت الاسلام  والمسلمین گرجیان به بایسته های امر پژوهش اشاره کرد و بیان داشت: پژوهش هرچه هست، باید در نهایت به خدا و دین ختم شده و حیات اخروی را تضمین  کند و مایه آرامش برای خود و دیگران باشد.

 عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) اظهار داشت:  از شاخصه های  دیگر پژوهش این است که با هدف کلی خلقت همراه و بر اساس نیاز زمان و جامعه شکل بگیرد.

حجت الاسلام  والمسلمین گرجیان افزود: فقدان روش صحیح در امر پژوهش، رسیدن به اغراض مادی،  تاثر از امواج اجتماع و همین طور تکراری بودن از جمله آسیب های امر پژوهش است.

وی به رسالت دانشگاه باقر العلوم(ع)  اشاره کرد و گفت:  مسئولین دانشگاه لازم  است بین دانش پژوهان رغبت و دغدغه کار پژوهشی ایجاد کرده و زمینه های لازم برای یک پژوهش موفق را مهیا کنند.

انتهای پیام:40

 

کانال تلگرام خبرگزاری رسمی حوزه

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha